1
2 Jõulumäe Tervisespordikeskus 4
5
Jõulumäe Tervisespordikeskus • tel +372 445 6117 • info@joulumae.ee

Jõulumäe Raudmees


üritus lisatud 23.01.2018 / viimati muudtud 13.07.2018

 
Nelikürituse sarivõistlus TRIATLONIS ja DUATLONIS


Eesmärgid:
Arendada triatloni ja duatloni Pärnumaal, Eestis ja meie lähisriikides. Teha Jõulumäe võistlussari jõukohaseks ja huvitavaks erinevaid spordialasid harrastavale spordisõbrale.

 
Neliksarja kavas olevad võistlused:
 
TALVEDUATLON 11.02.2018
Suusatamine + jooksmine +suusatamine
Juhend>>

 
TALVETRIATLON 24.03.2018
Jooksmine + rattasõit + suusatamine

NB!
  • Suusarajad võistluste tõttu suletud ei ole, kuid palume võistlejatega arvestada ja võistluste kulgu mitte segada. Suusalaenutus on võistluste ajal tavakasutajatele suletud.
 
KEVADDUATLON 19.05.2018
Baltic Cup II etapp, EKV I etapp ja Duatlon läbi aasta III etapp
Jooksmine + rattasõit + jooksmine

Tähelepanu!
  • Võistluste tõttu on Jõulumäe peastaadion ning asfaltkattega liikumisrajad SULETUD reedel, 18.05. kella 17-st kuni laupäeval, 19.05. kella 18-ni. Kollane discgolfirada ja jooksurajad on SULETUD laupäeval, 19.05. kell 8-18.
  • Sinine ja punane discgolfirada suletud ei ole, kuid palume võistlustrassidega ristumisel olla äärmiselt tähelepanelikud ja ettevaatlikud!
 
KROSSTRIATLON 19.08.2018
Duatlon läbi aasta V etapp
Ujumine + rattasõit + jooksmine

Tähelepanu!
  • Võistluste tõttu on Jõulumäe peastaadion, asfaltkattega liikumisraja 3m laiune ring ning kollane discgolfirada SULETUD pühapäeval, 19.08. kell 9.00-18.00. Avatud liikumisradadel palume olla tähelepanelikud ning võistluste kulgu mitte segada.
  • Võistluste ametlik treening toimub laupäeval, 18.08. kell 18.00-19.00. Sellel ajal rajad suletud ei ole, kuid palume võistlustrassidega ristumisel olla äärmiselt tähelepanelikud ja ettevaatlikud!
  • Palume piirangutest kinni pidada ning võistlusradade tähistust - pikad lindid, rippuvad lindid, nooled jms - mitte lõhkuda.
 
Nelikvõistlus triatlonis-duatlonis/talvel-suvel. Igale võistlusele eelneb täpsem juhend. Sarivõistluse punktid liidetakse ja selle põhjal saadakse lõpptulemus. Talvetriatlonil koostöös ETL-ga selgitatakse välja Eesti meistrid, kevadel toimuv duatlon on samaaegselt EKV etapp ja Baltic Cup 2018 II etapp.

Stardimaksud kõikides vanuseklassides soodsad, hinnad alates 5 eurost kuni 25 euroni. EMV ja Baltic Cup hinnad pisut kallimad. Nende võistluste auhinnalaud ka kallim. Vanuseklass avatakse ka ühe võistleja puhul.

Sarivõistluse igal etapil autasustatakse loosiauhindade ja diplomitega. Eesti MV´i ja Baltic Cup´i võistlustel autasustatakse võitjaid vastavalt juhendile. Sarivõistluse punktitabelis olevaid vanuseklasside liidreid autasustatakse alljärgnevalt: kõikidel etappidel saadud punktid liidetakse ja igas vanuseklassis selgitatakse välja kolm parimat. Kui nelja etappi läbinute hulgast ei täitu esikolmik, siis täiendatakse see kolm etappi läbinute hulgast.
 
Võistluste peakorraldaja: Spordiklubi "Raudmees"
www.raudmees.ee